Ben je ook geïnspireerd door gin?

Ondertussen kunnen we wel zeggen dat gin zijn plaats heeft veroverd, een blijver is onder de spirits. Van hype naar lifestyle, een ware trend, dat bewijst het ruim assortiment van gins, evenals de opmars van tonics en tal van events die georganiseerd worden.

GINspired Magzine is Vlaanderens eerste onafhankelijke magazine dat 4x/jaar wordt uitgegeven. Elke 3 maand vind je er boeiende reportages over stookprocessen, fijne interviews met de mensen achter het prodcuct, hun verhaal en het ontstaan, nieuwsflashes, hippe adressen, bartender tips, charity projecten, trips, promoties, tasitng & events, en nog veel meer.

Als lezer van GINspired Magazine brengen we de gin wereld tot bij je thuis, en is het dé ideale manier om je verder te informeren terwijl je geniet van jouw favoriete gin! Kortom een must, en collectorsitem, voor elke gin liefhebber!

Wil je ook het GINspired Magazine in jouw birevenbus?

Kies dan één van onderstaande formules en wordt vandaag nog abonnee.

  • Formule 1 : Ik word lid van de Flanders Gin Club t.w.v. €30.00 en ontvang de 4 uitgaves gratis. Naast het magazine geniet je ook nog van heel wat andere voordelen.
  • Formule 2: Ik neem een jaarabonnement op GINspired Magazine t.w.v. € 16.00 voor 4 uitgaves.
  • Formule 3: Ik ontvang graag een kennismakingsnummer van GINspired Magazine. Prijs losse verkoop € 7.00

Adverteren in GINspired Magazine?

Om de adverteermogelijkheden en bijhorende tarieven te raadplegen, neem contact met ons op.