VOLUME 7 GIN

Retro-way distilled craft gin

VOLUME 7 GIN is een Belgische gin met een knipoog naar de glorieuze jaren 80. Gedistilleerd op de traditionele manier, in een koperen ketel en in kleine batches. 

De 100% gerstekorrel die dient als basisalcohol werd verrijkt met klassieke botanicals, waarvan er 7 de hoofdtoon voeren: jeneverbes, nootmuskaat, korianderzaadjes, kaneel, Jamaicaanse peper, engelwortel en kruidnagel. 

VOLUME 7 GIN heeft een alcoholpercentage van 40% en combineert vakmanschap met een flinke dosis nostalgie.

hoofdfoto-VOLUME7GIN.jpg

Wil jij ook deze Belgische gin toevoegen aan je collectie? Bestel vandaag en geniet van de GINspired korting geldig tot 30/09/2021!

5% korting voor leden kortingscode: GINspired05-7

10% korting voor VIP leden kortingscode: check your mailbox

"Zoals je kunt raden staat de VOLUME 7 GIN zowel in de neus als op de tong voor een klassieke aromamix van scherp/pittig met een zekere kruidigheid. De combinatie werd qua vakmanschap perfect doorgevoerd. Ik zie het niet als een minpunt om zonder buitengewone botanicals te werken, met zijn 40% is het een mildere vertegenwoordiger in zijn soort. Deze gin is het succesvolle bewijs dat de klassiekers nog steeds overtuigen, evenals veel dingen uit de jaren 80. Trouw aan het motto: wat goed is komt terug!"

GINspired? Let’s connect… Facebook Group GINspired | Facebook | Instagram